Europos Patentų Tarnyba (Miunchenas) pasirinko BERENT tyrėjus

2015/01/22 | Be kategorijos
117

BERENT Research Baltic 2015 – 2017 m. vykdys naudotojų pasitenkinimo Europos Patentų Tarnybos (angl. European Patent Office, sutrump. – EPO) atliekamomis paieškos ir egzaminavimo funkcijomis, tyrimus. EPO paslaugų naudotojai tai pasaulyje technologiškai pažangiausios ir inovatyviausios įmonės registruojančios patentus, privatūs asmenys – išradėjai bei patentų teisės specialistai, advokatai atstovaujantys patentų gavimo siekiančius subjektus.

Laimėjusi Europos Patentų Tarnybos skelbtą atvirą viešojo pirkimo konkursą, Lietuvos rinkos ir visuomenės nuomonės tyrimų bendrovė su EPO pasirašė 3 metų trukmės kontraktą, pagal kurį teiks rinkos tyrimų bei konsultavimo paslaugas. Sutarties galiojimo metu EPO numato užsakyti iki 17 tyrimų. EPO naudotojų tyrimai telefonu bei internetu yra vykdomi visame pasaulyje.

“Džiugu, kad šį projektą EPO patikėjo būtent mums, nežiūrint į tai, kad konkurentai buvo labai stiprūs. Vadinasi, mūsų tarptautinė patirtis yra vertinama ir pripažįstama. Konkurso metu, rugsėjo mėnesį, vykome į EPO būstinę Miunchene pristatyti savo pasiūlymo, tad dalyvavimas konkurse nebuvo vien standartinis viešųjų pirkimų formalumas. Po daugiau nei 2 val. trukusios prezentacijos, išsivysčiusios į diskusiją su EPO atstovais, buvome tikri, kad padarėme viską, kad įtikintume EPO pasirinkti mus” – sėkme dalijosi BERENT Research Baltic direktorė ir pagrindinė projekto vadovė Vaida Broecher.EPO building Munich

“Šio projekto laimėjimą vertinu kaip galimybę atskleisti BERENT kaip kompetetingos rinkos tyrimų profesionalų komandos gebėjimus bei parodyti ir mūsų esamiems klientams bendradarbiavimo su BERENT pridėtinės vertės naudą. Sieksime pateikti EPO dar daugiau įžvalgų veiklos tobulinimui.” – sakė vienas iš šio projekto vadovų, BERENT įkūrėjas Flemming B. Broecher.

EPO yra viena iš 5 visame pasaulyje veikiančių tarptautinių patentų tarnybų. EPO vertinama kaip kokybiškiausiai dirbančia patentų tarnyba. Nežiūrint aukštų naudotojų įvertinimų, organizacija siekia tobulėti bei dar geriau patenkinti savo naudotojų poreikius.

Daugiau informacijos apie EPO naudotojų tyrimus: http://www.epo.org/uss