BERENT tyrimų projektai bus valdomi pagal PRINCE2 projektų vadybos standartą

2017/03/08 | Be kategorijos
25

BERENT vadovė Vaida Broecher įgijo PRINCE2 (Projects In Controlled Environments) projektų vadovo kvalifikaciją ir nuo šiol užtikrins BERENT projektų valdymą pagal PRINCE2 projektų vadybos standartą.

Anot BERENT steigėjo ir direktoriaus Flemming B. Bröcher, 90% visų BERENT vykdomų rinkos tyrimų projektų yra tarptautiniai, dalis projektų apima visus pasaulio kontinentus, tad poreikis tobulinti projektų vadybą bei ją pritaikyti prie augančių klientų reikalavimų yra mūsų iššūkis ir pagrindinė užduotis.

“Mes tobuliname projektų valdymo procesus ir juos nuolat deriname prie naujausių vadybos metodų, tačiau augant mūsų vykdomų projektų apimtims bei įgaunant vis platesnę tarptautinę dimensiją, didėja ir poreikis turėti komandoje sertifikuotą projektų vadovą”, sakė Flemming B. Bröcher.

BERENT sertifikuotos projektų vadovės Vaidos Broecher teigimu, profesionaliai organizuotų projektų procesų naudą pajus ne tik BERENT klientai, bet ir projektų komanda, kuriai tai padės efektyviai užtikrinti skaidrią ir sklandžią projektų eigą.